Ondernemerschap in lage-inkomenslanden stimuleren, dat is de missie van Ondernemers voor Ondernemers – kortweg OVO. Hoe? De ngo vormt de link tussen Belgische bedrijven en Afrikaanse entrepreneurs en faciliteert daarbij kennisoverdracht en financiering onderling. Een missie die com&co maar al te graag ondersteunt. Door te doen waar we goed in zijn: content van de bovenste plank – van artwork over corporate content tot nieuwsbrieven – creëren.

Cultuurshocks en content

Om de samenwerking naar een nóg hoger niveau te tillen (the sky is the limit, weetjewel), trok Hannelore met OVO naar de Oegandese hoofdstad Kampala. Wat daar op het menu stond: een cultuurshock of twee, een resem interviews en tal van video-opnames. Met als resultaat filmpjes en artikels die OVO het hele jaar door kan gebruiken als corporate content, zowel voor zijn vrijwilligers en investeerders als voor Afrikaanse ondernemers.

Hannelore Bara contentcreator bij com&co

Het clichébeeld van een copywriter die aan zijn bureau gekluisterd zit, slaat com&co moeiteloos aan diggelen. Als contentcreator trek ik geregeld de baan op, begeleid ik video-projecten en kom ik over de vloer bij klanten. Tijdens mijn OVO-trip kwamen veel van die elementen samen, en dat nog eens op een onvergetelijke locatie. Ik keerde dan ook met veel voldoening én ervaring terug.