Com&Co, gevestigd in hartje Gent, slaagde er de voorbije jaren in een unieke positie in te nemen in het marketing- en communicatielandschap. Het contentbureau helpt klanten resultaatgericht en relevant te communiceren, zowel via strategisch advies als door ondersteuning bij contentcreatie. Met de versterking van het managementteam wil Com&Co die positie verder uitbouwen en versterken.

Peter De Brabandere is een oude bekende van Com&Co: vanaf 2001 bouwde hij het bureau – opgericht in 1997 – mee uit. In 2012 besliste hij de overstap te maken naar een directiefunctie bij Agoria, waar hij verantwoordelijk werd voor marketing en communicatie. In 2016 volgde de overstap naar Voka, waar aan zijn portefeuille ook het accountmanagement van Voka’s grootste leden werd toegevoegd.

Com&Co groeide intussen verder uit; het bureau telt vandaag 25 medewerkers en draait een omzet van 2,5 miljoen euro. Het treedt op als contentpartner voor onder meer SD Worx, Barco, Flanders Investment & Trade, SBB, delaware, VIB, VUB, Mensura, Belfius en vele andere spelers. Com&Co heeft de ambitie om zijn snelle groei van de voorbije jaren verder te zetten.

Om die ambitie waar te maken, werd het managementteam uitgebreid: tegelijk met de terugkeer van Peter De Brabandere naar Com&Co, stapt Jonas Vandroemme – Chief Strategy – in de aandeelhoudersstructuur. Samen met oprichtster en CEO Ilse De Smedt zullen zij het bureau verder uitbouwen.

Peter De Brabandere: “Ik heb er enorm veel zin in om de draad van het ondernemerschap weer op te nemen. De ambities van Com&Co vergen ervaring én een ruim netwerk, en die troeven kon ik de voorbije jaren ruimschoots uitbouwen. Ik kijk ernaar uit om ze bij Com&Co – samen met Jonas Vandroemme en Ilse De Smedt – volop in te zetten.”

Meer weten?

Ilse De Smedt
0475 86 58 73
09 329 30 16
[email protected]