Nieuwe branding, website en corporate video: IVC’s beyond flooring

  • Strategie
  • Creatie
  • Analyse & onderzoek
  • Video
  • Campagne

Zoals IVC’s baseline – beyond flooring – mooi duidelijk maakt, doet het bedrijf veel meer dan vloeren produceren. En om die identiteit sterk in de verf te zetten, klopte IVC aan bij com&co. Wij zetten de branding op punt en vertaalden die naar verschillende dragers: nieuwe website, corporate video, presentatie en contentplan.

Al sinds 1997 maakt IVC Group vinylvloeren op rol, later kwamen daar vinyl in tegels en planken bij, en sinds kort zitten ook tapijttegels in het gamma. Maar tot 2018 was al die expertise verspreid over diverse merken en entiteiten. Het nieuwe merk IVC bundelt alle projectoplossingen van IVC Group groep onder één duidelijke naam – fris logo, architecturale stijl en baseline incluis.

Samen diepten we het verhaal achter de baseline uit. Wat betekent ‘beyond flooring’ precies, en hoe brengen we die boodschap naar de buitenwereld? We zetten IVC’s missie volledig op punt, op basis van vijf brand pillars: verticale integratie, innovatie, een breed aanbod, expertise in diverse sectoren, en een sterke duurzaamheidsreflex.

We gaven IVC’s belofte een eigenzinnige touch: West-Vlaamse bescheidenheid meets torenhoge ambities. Die unieke tone of voice schijnt duidelijk door in de gloednieuwe website en corporate presentatie. En voor wie IVC liever zelf ontdekt, creëerden we een heldere video.

Die grondlaag vormt het fundament voor IVC’s ambities in 2019: een dynamische contentpoot die hun online verhaal versterkt. To be continued!

Julie Verzelen Marketing Communication Manager bij IVC Group

Wij hebben een heel sterke band met ons com&co-team. Strategie, design of copywriting: de mix van al die profielen vormt de ideale extensie voor ons eigen marketingteam.
MAGAZINE-1
MAGAZINE-2
MAGAZINE-3

Met content aan de slag?

Wij hebben de mensen.