Met content maak je je organisatie buitengewoon relevant: in marketing, hr en corporate communicatie

Waar wij ’t liefst onze tanden in zetten? Een consistent en herhaald traject met in de kern jouw content. Wij geloven – en weten uit ervaring – dat die aanpak het best werkt.

Dit is hoe wij werken

We gaan uitdagingen in marketing, hr- en corporate communicatie te lijf met een consistente methodologie die content in de kern heeft. Doorheen zo'n traject - in korte en herhaalde cycli - sturen we op regelmatige basis bij. Op die manier houden we de focus op je doelstellingen scherp. Onze beste cases bewijzen dat die aanpak de sappigste vruchten afwerpt.

Contentmarketing

Met onderscheidende inhoud in de diepte gaan, en zo een betrokken publiek opbouwen: dát is hoe je relevant wordt en blijft als merk. En dat is de kern van wat com&co doet. Of je nu een aanbod in de markt wil zetten, leads genereren of van klanten fans maken.

Zo pakken wij contentmarketing aan

Hr-content

Soms iets te veel verengd naar employer branding: content die je (toekomstige) medewerkers inspireert, informeert en activeert. Veel meer dan louter ‘branding’ dus. In lijn met je corporate story, met verhalen als kern, en de collega’s als distributiekanalen.

Zo pakken wij hr-communicatie aan

Corporate content

Bedrijfsboodschappen die staan als een huis? Die zijn gebouwd op fundamenten van content. Pr-campagnes, stakeholdercommunicatie of publieksvoorlichting. Van corporate video over jaarverslag tot bedrijfsmagazine: velen onder ons worden er wild van.

Zo pakken wij corporate content aan

Je ambities realiseren met content?

We denken graag vrijblijvend met je mee.