Vermijd slachtoffers van gebrekkige interne communicatie

Heldere interne communicatie is de lijm die je team samenbrengt. De vonk die betrokkenheid aanwakkert en de efficiëntie opkrikt. De kar waarop je iedereen voorttrekt bij verandering.

Maar …
Herken je dit?
  • chaotische berichtgeving
  • een wildgroei aan interne kanalen
  • botsende boodschappen
  • onduidelijke doelen
  • kleurloze omdat-het-moet-communicatie

Tijd voor Eerste Hulp Bij Gebrekkige Interne Communicatie

In de veranderde context van vandaag (post-pandemie, meer thuiswerk, krappe arbeidsmarkt, economische onzekerheid etc.) is het extra belangrijk om je interne comms – en daarmee ook je medewerkers – de aandacht te geven die ze verdienen.

Hoe je van gebrekkige naar doeltreffende, authentieke én verbindende interne communicatie gaat? Check het uitgebreide zelfhulppakket.

Teambuilding en training

Citytrip interne communicatie

Loopt het stroef in team interne comms of nemen collega’s de job er ‘gewoon’ even bij? Combineer training & fun om meer vuur in je team en je interne communicatie te krijgen.

Boek je citytrip

Dagopleiding

Masterclass next-level strategie 

Leer in 1 dag je strategie te structureren, plannen én uitvoeren. Krijg een unieke inkijk in ons bewezen framework voor impactvolle interne communicatie en pas het nadien zelf toe.

Check de masterclass

Stappenplan op maat

MRInterne communicatie

Twijfel je hoe je moet beginnen om je interne communicatie te verbeteren? Na een uitgebreide analyse krijg je concrete next steps en quick wins om gericht aan de slag te gaan.

Start je scan

STRATEGIE TOT CREATIE

Schakel com&co in

Team up met onze ervaren communicatieprofessionals of besteed de hele mikmak aan ons uit: van een strategisch kernverhaal uitdenken tot verbindende interne comms creëren.

Ontdek onze aanpak


Waarom com&co?

Omdat onze 40 collega’s stuk voor stuk een zwak hebben voor topcontent die helder, doeltreffend en verbindend is. Exact wat sterke interne communicatie nodig heeft.

Al meer dan 25 jaar kloppen b2b-bedrijven bij ons aan om straffe strategische kernverhalen vorm te geven waar hun medewerkers zich in herkennen. Of om een strategie voor engagerende interne communicatie uit te zetten die change makkelijker verteerbaar maakt.

En uiteraard werken we met veel enthousiasme mee aan de feilloze uitvoering van al die plannen. Met knappe interne magazines, loepzuivere nieuwsbrieven, levende communities, en buitengewoon relevante content voor de meest uiteenlopende kanalen als resultaat. Klanten zoals Jan De Nul, Audi Brussels, Barco, Beaulieu International Group, North Sea Port en Circet – om er maar een paar te noemen – kunnen ervan meespreken. Jij binnenkort ook?

Ines Raemaekers Interne communicatie bij Audi Brussels
Om niet te blijven hangen in het theoretische weefde com&co doorheen het strategietraject ook creatieve sessies.
Babbelen over