Creatieve ondersteuning zet Ondernemers voor Ondernemers mee op de kaart

  • Creatie
  • Magazines
  • Campagne

De missie van Ondernemers voor Ondernemers – kortweg OVO – staat als een huis: ondernemerschap in Afrika boosten. Maar hoe breng je die boodschap duidelijk over bij mogelijke investeerders, partners en vrijwilligers? Een vraag die com&co beantwoordde met creatieve content doorheen verschillende dragers en kanalen.

Nobele missie in de verf

Al sinds 2000 ondersteunt Ondernemers voor Ondernemers – kortweg OVO – entrepreneurs, start-ups en scale-ups in Afrika. Het doel: lokaal ondernemerschap stimuleren en er zo de levensstandaard boosten. OVO kan daarvoor rekenen op de expertise van Vlaamse (ex)-ondernemers, giften én com&co.

Als contentpartner zette com&co de missie van OVO helder om in beeld en tekst. En dat op tal van manieren: met een duidelijke website, inspirerende cases, creatieve illustraties en een maandelijkse nieuwsbrief.

We zijn ver gegaan

Een korte communicatielijn, open blik en flexibiliteit zijn de kernwoorden van de samenwerking. En ongebreideld enthousiasme uiteraard. Zo maakt onze chief Ilse deel uit van de Raad van Bestuur, waar ze de strategie en lijnen van OVO helpt uitzetten. En collega Hannelore reisde zelfs mee naar Oeganda om zich volledig onder te dompelen in het verhaal van de ngo. Van dedication gesproken.

Het resultaat

De samenwerking leverde in 2019 een fraaie stroom aan content op. Uiteenlopende deliverables waar OVO zowel Afrikaanse ondernemers informeert als vrijwilligers en investeerders inspireert en enthousiasmeert:

  • 29 artikels en cases op de website
  • redactie, vormgeving en illustraties van 2 corporate brochures
  • redactie en vormgeving van de maandelijkse nieuwsbrief
  • regie en scripting van 12 video’s met Afrikaanse ondernemers

Je organisatie buitengewoon relevant maken met content?

Wij denken graag met jou mee.